Mediumschap deel 1

Vanaf jonge leeftijd kan ik geesten (spirits, entiteiten of hoe je het ook wil noemen)  zien, iets dat andere niet zien. Heel bijzonder dat ik deze gave heb, maar wel heel spannend en soms ook eng, omdat ik niet wist hoe je het aan en uit moet zetten. Ik schrik mij iedere keer de ….. als ik er weer een onverwachts zie. Dat moet anders! Ik wil niet meer bang zijn! Ik heb hulp nodig, want zelf oplossen lukt niet. 

Nadat ik mijn bedrijven had verkocht, was er eindelijk weer tijd voor mij. Aan mezelf werken, ontwikkelen, leren en genieten van het nu. Ik begon met mediteren en wat voelde ik mij daar prettig ben. Zoveel rust en eindelijk je gedachten uit kunnen zetten. Daar was overigens wel heel veel oefening voor nodig, want zomaar gedachten uitzetten is niet makkelijk. En toen ging ik verder. Ik wilde meer. Ik ben veel boeken gaan lezen, veel meditaties online gaan volgen en de hunkering naar groei, spirituele groei werd alsmaar groter. En toch bleef het knagen, die angst voor geesten zien, daar wilde ik van af. Zo ben ik in contact gekomen met een mooi spiritueel centrum in Amsterdam, ik heb daar de vraag neergelegd of zij mij konden koppelen aan een cursus die op mij aansloot. Een cursus waarbij ik mijn gave (die overigens iedereen bezit als je er maar voor open (wil) staan en ermee wil oefenen) kon ontwikkelen. Via via in contact gekomen met een praktijk die diverse trainingen geeft. Het was al juni en als ik iets wil, dan wil ik  het ook nu en met de aankomende vakantieperiode liep ik de kans dat ik lang moest wachten. Nancy begreep mij als geen ander en gaf aan dat ik de eerste cursus prive bij haar kon doen, zodat ik begin september kon aansluiten bij een intro cursusweekend: Mediumschap. Ik kon niet wachten en wat duurde het lang, wachten tot september.

Maar uiteindelijk was het zover en mijn geduld werd meer dan beloond.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?