Dierencommunicatie

SoulTalks

Ook dieren hebben een ziel, uiteraard, en daarom past dit ook perfect binnen het werk dat ik doe.

Als dierencommunicator ben ik nog in opleiding, veel aan het oefenen om het contact zo mooi mogelijk over te brengen op het baasje. Want hoe vervelend is het, als je je dier niet begrijpt. Of als jouw dier jou niet begrijpt. Het is een communicatievorm die bij ons mensen vaak is weggezakt: telepathie. Dieren maken hier volop gebruik van, omdat dat het sterkste en een van de weinige communicatiemiddelen is, die ze hebben. Daarnaast natuurlijk ook het lichaam dat zij inzetten.

Maar niet alleen met levende dieren kan gecommuniceerd worden, ook met onze overleden dierbare huisdieren. Wat een mooie verhalen hebben zij te vertellen.

Hoe ziet een consult eruit

Ik heb weleens de vraag gekregen: ‘mijn dier eet alleen snoepjes, wil zijn eigen eten niet eten. Kun jij niet ff wat doorgeven? ’‘FF’ dat bestaat niet.
Het is een consult wat je aangaat met een veel diepere betekenis. Het consult gaat van ziel tot ziel en brengt mooie boodschappen met zich mee. Uiteraard kan hierbij de vraag over bijvoorbeeld voeding gesteld worden, maar een consult is zoals je begrijpt, veel meer dan dat.

Vooraf aan het consult moeten er een paar gegevens helder zijn:
– Wat voor een dier is het?
– Mannetje/vrouwtje?
– Oud of jong?
– Overleden of levend?
– Vragen die je hebt aan je dier

Tevens heb ik een foto nodig van het dier, waarop de ogen of 1 oog goed zichtbaar is. Het liefst ook een recente foto.

Op basis van deze vragen gaan we het contact maken en het ligt aan zowel de communicator, als het baasje als het dier zelf welke informatie tot mij komt.
Ieder consult zal daarom ook weer anders zijn en zal je andere/nieuwere informatie ontvangen.

We kruipen als dierencommunicator ook ‘in het lichaam’ van het dier, om op te merken wat er pijntjes, gevoeligheden etc zitten. Dit geven wij ook door aan het baasje.

Let op: ik doe geen toekomstvoorspellingen!

Ik wil een dierenconsult

Wat anderen zeggen over mij

Charlotte
Lees verder
Heel bijzonder hoe Priscilla contact maakt met dieren. Wij herkenden onze poes helemaal in het dierenconsult. Zo leuk en fijn om te lezen! Priscilla vertaald wat ze doorkrijgt van onze poes erg duidelijk aan ons terug. Wij zijn heel blij dat wij een dierenconsult bij Priscilla hebben aangevraagd. Echt een aanrader!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?