Weekmotivatie 24-06-2024

Hogere Zelf

Door contact te maken met jouw Hogere Zelf, zul je mooie inzichten krijgen. Het is niet altijd makkelijk om door de waan van de dag altijd in verbinding te zijn en het juiste te doen. Maar je kan wel regelmatig in tappen en je laten leiden door je Hogere Zelf. 

Wat een leuke oefening om te doen is, is om iedere ochtend je Hogere Zelf aan te spreken of het jou wil helpen het beste uit je dag te halen.

Dit kun je als volgt doen:
Voordat je uit bed gaat, sluit nog even je ogen en zeg: Ik verbind mij met mijn Hogere Zelf NU. Zie vervolgens voor je, hoe je Hogere Zelf in jouw lichaam stapt. Zeg dan het volgende 3x: Ik ben licht en liefde.

Vraag vervolgens wat je wil, waar jouw Hogere Zelf je die dag bij helpt. Bijvoorbeeld: Help mij bij de juiste keuze te maken vandaag. Help mij nieuwe kansen te zien vandaag. Creëer door mij heen een prachtige tekst. Wat jij maar wil.

Ik ben benieuwd wat het voor jou gaat doen!

In liefde,

Priscilla

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?