Weekmotivatie 13-05-2024

Hogere Zelf

Je Hogere Zelf is iets waarmee je kunt communiceren, wat heel heldere informatie geeft. Het zal niet makkelijk gaan in het begin, maar weet: oefening baart kunst. 

Door in contact te komen met jouw Hogere Zelf kun je antwoorden op vragen krijgen die anders moeilijk te verkrijgen zijn omdat je mind, je ego er tussen gaat zitten. Een mooie oefening hiervoor is journallen. Neem 3 x bewust adem, zeg tegen jezelf: ik verbind mij met mijn Hogere Zelf nu. Pak je schrijfboek erbij en begin te schrijven, Niet nadenken en zet de timer op bijv 30 min. Blijf schrijven zonder na te denken tot je op een punt komt dat je niet eens meer weet wat je schrijft. Pas als de wekker gaat stop je en ga je lezen wat er staat. Het zal je verbazen wat je ziet staan. 

Je kan vooraf ook een vraag stellen, het antwoord zal verschijnen. Door te communiceren met je Hogere Zelf en dit regelmatig te doen, zal het makkelijker voor je worden en zal je dit ook regelmatiger inzetten. Bijv als je een vraag hebt, een oplossing moet bedenken, een nieuwe stap in je leven wilt zetten, noem maar op.

Maar…. geef niet op, het begin zal lastig zijn omdat we nu eenmaal teveel met onze mind denken.

Hou vol, het is prachtig!

Geniet ervan!

In liefde,

Priscilla

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?