Mediumschap deel 3

Hoe krijg ik de informatie vanuit de spirituele wereld?

Ik ontvang informatie op verschillende manier:

  • plaatjes
  • geluid
  • geur
  • gevoel
  • kleur

Ik krijg de informatie binnen in de vorm van beelden, plaatjes ook wel genoemd.
Hoe dat eruit ziet?
Ik zal het je uitleggen…

Als ik nu zeg: ‘denk aan een heerlijk strand, ergens in de Caribbean met een prachtige azuurblauwe zee’. Ik wil wedden dat jij dat nu voor je ziet, of in je gedachten. Zo krijg ik ook beelden door. Niets anders dan dat. Doordat ze met deze plaatjes werken moet je een groot plaatjesboek bij je dragen in gedachten. Spirits die bijvoorbeeld chemicus waren en mij iets willen laten zien wat hun beroep doet uitbeelden, zal bij mij niet zo snel lukken, omdat ik niet zoveel van de chemische wereld heb gezien als zij. Maar als ik een vliegtuig doorkrijg, dan kan dat zoveel betekenissen hebben. Zoals: werkte ze daar, reisde ze veel, is degene overleden door een vliegtuigongeluk, was het iemand die vluchtte etc. etc. 

Het is voor mij dus ook vaak een zoektocht om de juiste betekenis bij het plaatje te vinden en daarom is oefenen voor mij nu heel belangrijk.

Waarom ze op deze manier communiceren en het niet voor ons makkelijker maken? Omdat zij natuurlijk op een heel ander niveau zijn dan wij, minder communicatiemiddelen ter beschikking hebben dan wij, dus de communicatie is beperkt.

We zijn nu al een tijdje bezig met onze lessen en deze bestaan uit veel oefenen. Je ‘plaatjesboek’ vullen met de juiste betekenissen.
En tijdens de lessen komt er iedere keer wel een heel mooi contact door. Zo ook vorige week.

We hadden bezoek van 2 mystery guests (levende personen in dit geval, haha).
Ze waren uitgenodigd door onze cursusleidster en wij moesten een contact maken. Dit gaat in de vorm van een ‘demonstratie’.
Alle cursisten, in dit geval, gaan op een rij zitten, waardoor ze een soort van publiek vormen en het medium, die op dat moment aan de beurt is, gaat voor hen staan.

Ik vraag een spirit contact te maken met mij en deze spirit kan voor een van de mensen in het publiek zijn. Het is dus de vraag, voor wie en daarom moet ik zorgen dat de informatie die ik binnenkrijg en doorgeef heel specifiek is en iemand precies weet over wie het gaat.

Ik zag een jonge vrouw, blond haar, tussen de 20-40 jaar.
Leeftijd kan wat lastig zijn, daar wij ze zien op een leeftijd dat ze zich graag aan ons willen laten zien, maar het kan ook de leeftijd zijn dat ze zijn overleden, dus dat maakt het noemen van een leeftijd moeilijk.

Deze jonge vrouw heeft 2 kleine kinderen achter gelaten, ik zie een familiefoto van haar met een man en 2 kinderen (die zij aan mij laat zien). Verder kreeg ik direct het gevoel dat zij vrij abrupt uit het leven getrokken was.
Wij moeten altijd checken of de informatie die wij doorkrijgen klopt bij de ontvanger en direct had ik een match!
Een van de mensen in het publiek wist direct om wie het ging.

Ik vertelde nog wat meer informatie en vervolgens kreeg ik het liedje door van: ‘Leef’, het liedje van Andre Hazes.
Direct barste ik in tranen uit. Ik huil nooit, dus dit was voor mij iets heel bijzonders. Ik kon bijna geen woord meer uitbrengen en bleef erg huilen.
Tussen de tranen door zei ik tegen de ontvanger dat haar boodschap aan hem is: ‘Leef, alsof het je laatste dag is.’
“Dat heeft zij inderdaad niet kunnen doen” zei de ontvanger, de boodschap was voor hem heel sterk.

Even later kwam de cursusleidster naar mij toe en vroeg: “was dat jouw verdriet”? Ik zei nee, want ik huil nooit. “Nee”, zegt ze, “dat kan kloppen, want het is haar verdriet wat jij voelde en moest overbrengen”.

Wow, was ik toch even een mooi doorgeefluik.
Zo fijn dat ik dit contact heb mogen maken en zowel de ontvanger als de spirit hiermee heb mogen helpen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?