Ook dieren hebben een ziel, uiteraard, en daarom past deze ook perfect op de site van Soultalks.

Als dierencommunicator ben ik nog in opleiding, veel aan het oefenen om het contact zo mooi mogelijk over te brengen op het baasje.
Want hoe vervelend is het, als je je dier niet begrijpt. Of als jouw dier jou niet begrijpt. Het is een communicatievorm die bij ons mensen vaak is weggezakt: telepathie. Dieren maken hier volop gebruik van, omdat dat het sterkste en een van de weinige communicatiemiddelen zijn die ze hebben. Daarnaast natuurlijk ook het lichaam dat zij inzetten.

Maar niet alleen met levende dieren kan gecommuniceerd worden, ook met onze overleden dierbare en wat een mooie verhalen hebben zij vaak te vertellen.

Hoe ziet een consult eruit?
Ik heb weleens de vraag gekregen: ‘mijn dier eet alleen snoepjes, wil zijn eigen eten niet eten. Kun jij niet ff wat doorgeven?’
‘FF’ dat bestaat niet.
Het is een consult wat je aangaat met een veel diepere betekenis. Het consult gaat van ziel tot ziel en brengt mooie boodschappen met zich mee. Uiteraard kan hierbij de vraag over bijvoorbeeld voeding gesteld worden, maar een consult is zoals je begrijpt, veel meer dan dat.

Vooraf aan het consult moeten er een paar gegevens helder zijn:
– Wat voor een dier is het?
– Mannetje/vrouwtje?
– Oud of jong?
– Overleden of levend?
– Vragen die je hebt aan je dier

Tevens heb ik een foto nodig van het dier, waarop de ogen of 1 oog goed zichtbaar is. Het liefst ook een recente foto.

Op basis van deze vragen gaan we het contact maken en het ligt aan zowel de communicator, als het baasje als het dier zelf welke informatie tot mij komt.
Ieder consult zal daarom ook weer anders zijn en zal je andere/nieuwere informatie ontvangen.

We kruipen als dierencommunicator ook ‘in het lichaam’ van het dier, om op te merken wat er pijntjes, gevoeligheden etc zitten. Dit geven wij ook door aan het baasje.